Instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice în baza de producție din Chitila – Ilfov

Am finalizat cu succes instalarea unui sistem de panouri fotovoltaice în baza de producție din Chitila – Ilfov, în parteneriat cu Engie România.

Noul sistem fotovoltaic are o capacitate de producție de 71.3 kWp în curent continuu și 60 kWp în curent alternativ. Estimăm că va genera anual aproximativ 81 MWh, dintre care 80.6 MWh vor fi folosiți pentru autoconsum, contribuind semnificativ la reducerea dependenței noastre de rețelele electrice externe.

Prin implementarea acestui sistem, vom reduce amprenta de carbon cu aproximativ 17.34 tone CO2 pe an, consolidând astfel obiectivele noastre de sustenabilitate și responsabilitate socială. În plus, supraproducția de energie, estimată la 0.42 MWh pe an, va fi injectată în rețeaua de distribuție.

Ne asumăm responsabilitatea față de mediu, reducând impactul asupra acestuia, în timp ce asigurăm beneficii pe termen lung, cu costuri mai mici de operare și întreținere, și o producție sustenabilă de energie regenerabilă în baza noastră de producție din Chitila – Ilfov.