Oferim astazi cele mai bune solutii de mobilitate la nivel local prin intermediul Agentiilor noastre din Bucuresti, Brasov si Cluj. Sediul central din Bucuresti reprezinta un pol de expertiza si transfer de bune practici in teritoriu.

Sediul Central

Cu un management performant, departamentele de la sediu asigura suport in teritoriu pentru atingerea obiectivelor strategice, promovand o cultura organizationala puternica.

Agentia Bucuresti

Specializata in proiecte de modernizare si intretinere infrastructura rutiera atat pentru clienti din domeniul public cat si privat, Agentia Bucuresti deserveste zona de sud a tarii, diferentiindu-se prin procedeele speciale aplicate cu succes.

Agentia Brasov

Se diferentiaza prin capacitatea de a gestiona proiecte de anvergura ce implica volume mari de lucrari executate si cantitati impresionante de mixturi produse. Dinamismul echipei este dovedit de finalizarea proiectelor inainte de termenele prevazute in contracte.

Agentia Cluj

Echipa de profesionisti de la punctul de lucru Turda prin lucrarile de modernizare executate contribuie la dezvoltarea economica si turistica a intregii zone. Statia de mixturi asfaltice din Gilau produce o gama variata de mixturi asfaltice de o calitate superioara recunoscuta de beneficiarii nostri din zona de vest a tarii.