Cultura organizationala ne diferentiaza in piata. Succesul Viarom nu ar fi posibil fara implicarea si devotamentul intregii noastre echipe. Preocuparea pentru dezvoltarea profesionala continua a angajatilor nostri si crearea unui mediu de lucru placut sunt atuuri in crearea unui brand de angajator puternic.

Atragerea, dezvoltarea si retentia oamenilor valorosi sunt parte din strategie. Ne focusam pe un management performant si un leadership autentic.

Credem cu tarie ca dezvoltarea continua a angajatilor nostri, asigurarea unui mediu de lucru placut in care fiecare se simte apreciat si motivat sa livreze performanta contribuie la construirea unei culturi organizationale puternice.

In Viarom spiritul de echipa imbraca forme diferite. Iesim impreuna cu diferite ocazii, participam la actiuni prin care incercam sa antrenam continuu spiritul de echipa.

Punem pret pe atitudine si cultivam spiritul de echipa in toate formele lui: transferam echipe intre agentiile noastre in functie de specificul proiectelor, participam la actiuni de responsabilitate sociala si ne simtim bine impreuna.