Prima Mea Academie de Management – Bran 2023

 Tranziția de la un specialist de succes la un manager de succes este una comună, dar provocatoare în același timp. Ea necesită un nou mindset și un nou set de abilități. Managerii noi sunt de cele mai multe ori aleși din randul angajaților cu potențial. Acești specialiști excelează în ceea ce privește abilitățile de implementare, dar de cele mai multe ori întâmpină provocări ca manageri, pentru că nu dețin metodele și competențele necesare pentru a reuși.

În Viarom dezvoltăm programe de formare adaptate nevoilor angajaților noștri. Unul dintre programe este ,,Prima mea Academie de Management”, dedicat tinerilor din companie, care au răspuns provocărilor, au participat la exerciții practice și au trăit experiențe cu adevărat folositoare pentru parcursul lor profesional.

Acest program îi ajută pe tinerii manageri sau viitorii manageri să înceapă cu bine acest rol, oferindu-le pregătirea de care au nevoie pentru o tranziție cât mai reușită. Evenimentul s-a desfășurat la Bran în perioada 22-24 noiembrie 2023, în colaborare cu partenerii noștri, HPDI.