Săptămâna Studentului la Construcții

În cadrul Săptămânii Studentului la Construcții, am avut plăcerea să primim în vizită, la Baza de producție #VIAROM – Chitila, o grupă numeroasă de studenți ai Universitatii Tehnice de Construcții București.

Pe durata acestei zile, studenților le-au fost prezentate fluxurile de fabricare pentru producția de mixturi asfaltice, emulsii bituminoase și betoane. Tot în cadrul acestei întâlniri le-a fost prezentată activitatea din cadrul laboratorului de încercări materiale de construcții dar și utilaje specifice lucrărilor de drumuri.

Cu această ocazie, ne-am bucurat să împărtășim din experiența și cunoștințele noastre cu viitoarele generații de ingineri. Suntem mândri de angajamentul nostru față de educația și dezvoltarea viitoarelor generații de ingineri în construcții și suntem recunoscători pentru colaborarea cu Universitatea Tehnică de Construcții din București.

Felicitări tuturor studenților pentru entuziasmul și curiozitatea lor, iar noi, echipa Viarom, le mulțumim pentru vizită și îi mai așteptăm și cu alte ocazii.

#Viarom #SaptamanaStudentului
#UTCB #ASCB