Tudor Simion, invitat de UTCB la podcast #Constructiv

 Colegul nostru, Tudor SIMION, a fost invitat recent în cadrul podcastului #Constructiv realizat de Fundația Academică a UTCB sa ne împărtășeasca povestea lui. Acest moment a oferit o perspectivă profundă asupra motivelor care stau la baza alegerii sale de a urma o carieră în inginerie.

 Podcastul a oferit ascultătorilor o incursiune detaliată în viața și experiențele lui Tudor, evidențiind pasiunea sa pentru inginerie și ceea ce l-a motivat să aleagă acest drum. Tudor a împărtășit momente cheie din parcursul său educațional și profesional, evidențiind obstacolele pe care le-a întâmpinat și succesele care l-au motivat să continue să persevereze.

 Participarea lui Tudor la acest podcast a fost nu doar o oportunitate de a împărtăși experiența sa personală, ci și o modalitate de a ilustra impactul și pasiunea care stau în spatele alegerii de a deveni inginer. Această poveste captivantă aduce în prim-plan frumusețea și diversitatea motivelor care îi pot ghida pe tineri către domeniul fascinant al ingineriei.

 👉 Aflați mai multe accesand link „Au fost multe provocări dar m-au ajutat și cel mai mult în carieră” (youtube.com)