CERINTE POST
Studii superioare constructii.
Experienta pe post – minim 3 ani.
Experienta anterioara in executie lucrari de drumuri (constituie avantaj).
Cunoasterea tehnologiei de executie a lucrarilor de drum
Cerinte cunoastere softuri: AutoCad 2D (3D constituie un avantaj), MS Office, MS Project (constituie avantaj), Outlook, Windev (sau alt soft de devize).

RESPONSABILITATI
Intocmeste atasamentele justificative la situatiile de lucrari, care vor cuprinde schite cu reprezentarea dimensiunilor geometrice si a cotelor topografice, acolo unde este cazul.
Reprezinta santierul in relatia directa cu reprezentantii beneficiarului privind situatia documentelor de santier ce certifica cantitatile de materiale puse in opera.
Preda, prezinta si isi sustine situatia de lucrari in fata dirigintelui de santier si face complectari/modificari daca este cazul.
Cunoaste Contractul si conditiile acestuia in detaliu, cunoaste caietele de sarcini aferente santierelor si a corespondentei privind dispozitii de santier, notificari, note de constatare.
Pregateste, organizeaza, arhiveaza si protejeaza documentatia de care este responsabil.
Asista Seful de santier la intocmirea si urmarirea in timp a revendicarilor valorice si cantitative pana la solutionarea acestora cu succes.
Asista Seful de santier sa intocmeasca dosarele contractuale la timp si corect.
Cunoaste si intelege Graficul de Plata si Lista de Cantitati si pregateste lunar documentele suport pentru intocmirea situatiile de lucrari corespunzatoare.
Optimizeaza termenul de plata efectiv al clientului prin procesarea documentatiei fara erori si neclaritati.